Zandstralen van houten balken

Het schoonmaken van houten balken, liggertjes, plafonds van hout of steen.

Met de IBIX® milieuvriendelijke zandstraalmachines voor droogstralen kan kaal hout van artefacten gezandstraald worden door middel van verwijdering van eventuele hardnekkige verflagen. In dit geval wordt het gebruik van de IBIX-apparatuur voor droog zandstralen met het aggregaat van natuurlijke mineralen IBIXART met een korrelgrootte van 120 mesh en 200 mesh aanbevolen.

Als het daarentegen gaat om het uitvoeren van een lichte borsteling voor de zachte verwijdering van verontreinigingen zonder aantasting van de mogelijke verflaag, wordt het gebruik van plantaardige materialen of mineralen met een zeer fijne korrelgrootte (S) aanbevolen.

Met het IBIX-systeem voor milieuvriendelijk zandstralen kan een hoge productiviteit bereikt worden, en kan de productie van stof in de ruimte verminderd worden door aan het te spuiten materiaal een kleine hoeveelheid verneveld water toe te voegen (IBIX H20 of HELIX)

WACHT NIET, NEEM NU CONTACT MET ONS OP!

U kunt deelnemen aan een van onze acties, eenvoudigweg informatie opvragen over producten of verzoeken om technische ondersteuning om uw projecten toegevoegde waarde te verlenen.