Metallurgie, spuitgieten van plastic producten, modellering

Speciale behandelingen van metalen onderdelen (mallen, modellen, precisie-mechanica), slijpen van onderdelen, voorbereiding of afwerking van metalen onderdelen of groepen, enz.

Licht reinigen trimmen van plastic materiaal, verwijderen van vuil, schaal, bramen, lak, lijm enz. Het IBIX systeem is weinig agressief en kan daarom gebruikt worden voor polijsten en satineren van plastic. Lichte reiniging zonder aantasting van onderdelen: mallen, onderdelen van motoren, drukrollen, verwijderen van sporen van verwarmingsprocessen of blauwe vlekken na een warmtebehandeling, reinigen van lasnaden. Slijpen en voorbereiden van oppervlakken: dunne en delicate metalen onderdelen, voorbereiding voorafgaand aan metallisatie of coating. Oppervlakteafwerking: verwijderen van sporen van machinale bewerking, anti-reflecterende coating, polijsten of satineren.

Reinigen van stalen extrusiekoppen, mannelijk en vrouwelijk deel van de productielijn, onderdelen die onderworpen worden aan zeer hoge druk. Reinigen van extrusieschroeven die het materiaal in de extrusiematrijs duwen.

Reinigen van roestvast stalen injectiekoppen die gebruikt worden voor de injectie van PVC.

Reinigen van stalen mallen die gebruikt worden voor de vervaardiging van rubberen zolen. Verwijderen van vlekken als gevolg van oxidatie die zich vormen tijdens de opslag van matrijzen.

Dagelijkse reiniging van mallen, verwijdering van gevulkaniseerde resten van rubber en de laag van het product die gebruik wordt om het insmeren te vergemakkelijken.

WACHT NIET, NEEM NU CONTACT MET ONS OP!

U kunt deelnemen aan een van onze acties, eenvoudigweg informatie opvragen over producten of verzoeken om technische ondersteuning om uw projecten toegevoegde waarde te verlenen.