Restauro

Het IBIX®-systeem wordt aanbevolen voor het reinigen van alle soorten natuursteen, graniet, zandsteen, kalksteen, marmer en travertijn, oude terracotta en baksteen.

De IBIX® Cleaning-methode is geïndiceerd voor de reiniging van monumentale werken van steen, oude terracotta en baksteen, werken die bijzonder delicaat zijn en die roetplekken, vlekken door atmosferische deeltjes, koolzuur en afzettingen die zich in het materiaal vastgezet hebben vertonen. Deze methode maakt het mogelijk om de natuurlijke beschermingslaag van het artefact te behouden (oude patina).

De IBIX® -methode voor droog schuren door gecontroleerd spuiten van aggregaat van natuurlijke mineralen zoals GARNET op basis van Almandite, met een fijne korrelgrootte en afgeronde vorm (200/250 Mesh) of calciumcarbonaat voor reiniging van kunstwerken "CARBONART Z6" is geïndiceerd voor het reinigen van artefacten van baksteen en oude terracotta.

Goede afstelling van de druk en en het mengsel van aggregaat/lucht maakt een selectieve verwijdering van de  afzetting mogelijk zonder dat delen afbreken of de ondersteuning verandert, zelfs in het geval van zeer delicate oppervlakken van tufsteen.

WACHT NIET, NEEM NU CONTACT MET ONS OP!

U kunt deelnemen aan een van onze acties, eenvoudigweg informatie opvragen over producten of verzoeken om technische ondersteuning om uw projecten toegevoegde waarde te verlenen.