Reiniging en herstel van gevels

Het IBIX®-systeem wordt aanbevolen voor het reinigen van alle soorten natuursteen, graniet, zandsteen, kalksteen, marmer en travertijn, terracotta en baksteen.

Reiniging van roetplekken (smog), restanten van stedelijke vervuiling, koolzuur, afzetting die zich vastgezet heeft in het materiaal, daar het systeem het mogelijk maakt om de natuurlijke beschermlaag van het artefact (oude patina) in tact te laten.  Reiniging van schrammen en schraapsel van mortel van steen en baksteen na het voegen. Het verwijderen van graffiti en vandalistische teksten van gevels van baksteen, natuursteen, marmer, kozijnen en metalen structuren en ruiten. Verwijderen van verf van pleisterwerk,  verwijderen van algen, mos en korstmos van gevels voorafgaand aan het herstellen van het pleisterwerk. Voorbereiding van de pleisterlagen vóór toepassing van het hechtmiddel voor thermo-akoestische isolatie en beplating.

Met de HELIX-apparatuur kunnen een delicate werkwijze en kwaliteit gecombineerd worden met eisen voor een hoge snelheid en productiviteit en vermindering van het gebruik van inerte materialen.

WACHT NIET, NEEM NU CONTACT MET ONS OP!

U kunt deelnemen aan een van onze acties, eenvoudigweg informatie opvragen over producten of verzoeken om technische ondersteuning om uw projecten toegevoegde waarde te verlenen.