Reiniging van smog, resten van vervuiling

De IBIX® milieuvriendelijke zandstraalmachine voor droogstralen of de apparatuur voor microstralen/droogstralen met een spiraalvormig roterend HELIX- vortexpistool voor het spuiten van speciale aggregaten zoals IBIX RT of CarbonArt® is geschikt voor het reinigen van stenen gevels, marmer, travertijn, kunststeen, baksteen en moderne constructiematerialen ten behoeve van de verwijdering van smog en resten van luchtverontreiniging.

De hoge productiviteit, het lage verbruik van aggregaat en de minimale exploitatiekosten maken van IBIX de optimale technologie voor bedrijven die zich bezighouden met speciale reiniging en het stadsgezicht, omdat het systeem een combinatie biedt van een hoog rendement en respect voor het te behandelen oppervlak.

Reinigen van resten van luchtvervuiling en korstmossen voorafgaand aan het aanbrengen van anti-vocht en waterafstotende beschermingsmiddelen.

WACHT NIET, NEEM NU CONTACT MET ONS OP!

U kunt deelnemen aan een van onze acties, eenvoudigweg informatie opvragen over producten of verzoeken om technische ondersteuning om uw projecten toegevoegde waarde te verlenen.